3 bin nüfuslu kasabaya, 3,4 milyon TL'lik millet bahçesi!

Nüfusu itibarıyla köy statüsüne düşme ihtimali bulunan Cumhur İttifakı idaresindeki bir kasaba daha millet bahçesi için kolları sıvadı. Nevşehir’in 3 bin nüfuslu ilçesine 3,4 milyon TL’lik millet bahçesi yaptırılacak.

26 Eylül 2022 Pazartesi 09:47
3 bin nüfuslu kasabaya, 3,4 milyon TL'lik millet bahçesi!

Nüfusu 3 bin kişi olan MHP’li Tatlarin Belediyesi, 3,4 milyon TL'ye millet bahçesi yaptıracak.

MHP’li Ercan Selvi idaresindeki Tatlarin Belediyesi, 7 Eylül’de, “Millet Bahçesi Yapımı” ihalesi açtı. Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin beldesine yapılacak millet bahçesi için açılan ihalede yaklaşık maliyet 3 milyon 438 bin TL olarak belirlendi. Tatlarin Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen ihaleye 3 milyon 465 bin TL’lik teklif verildi. Teklifin sahibi MVC İnşaat Taahhüt Limited Şirketi ile MHP’li Tatlarin Belediyesi arasında 23 Eylül’de sözleşme imzalandı. Millet bahçesinin inşa edileceği alanın toplam büyüklüğünün 5 bin 900 metrekare olduğu bildirildi.

Birgün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, Tatlarin’e 3,4 milyon TL’lik millet bahçesi inşa edecek şirketin sahibi ise Mevci Çevik. Çevik'in Yeşilay Nevşehir Şubesi’nde bir dönem Şube Başkanı olarak görev yaptığı ve AKP'ye yakınlığı ile bilinen Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi’nin Yönetim Kurulu’nda olduğu bildirildi. 

Son Güncelleme: 26.09.2022 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15