5.1'in ardından sabah saatlerinde bir deprem daha

5.1 büyüklüğündeki depremin ardından Niğde'nin Bor ilçesinde bir deprem daha meydana geldi. Sabah saatlerinde meydan gelen depremin merkez üssünü AFAD, Bor ilçesi olarak duyurdu. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Aksaray'ın Akçakent kasabası olarak açıkladı. İşte dün akşamdan bu yana bölgede yaşanan son depremler...

21 Eylül 2020 Pazartesi 09:21
5.1'in ardından sabah saatlerinde bir deprem daha

 Niğde'nin Bor ilçesinde dün akşam meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.

AFAD DUYURDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre saat 06.37'de merkez üssü Niğde’nin Bor ilçesinde zeminden 7.03 kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

SON DEPREMLER - AFAD İÇİN TIKLAYIN

AFAD SON DEPREMLER

KANDİLLİ, AKSARAY OLARAK AÇIKLADI

Öte yandan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Aksaray'ın Akçakent kasabası olarak açıkladı.

SON DEPREMLER - KANDİLLİ RASATHANESİ

KANDILLI

DÜN GECE 5.1'LİK DEPREMLE SALLANDI

Dün saat 22.08'de yine Bor ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmazken bazı evlerde çatlaklar oluşmuştu.

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Deprem, Aksaray, Mersin, Kayseri ve Konya'dan da hissedildi.

Son Güncelleme: 21.09.2020 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15