Ahmet Kural'ın 10 Kasım paylaşımına tepki

Sevgilisi Sıla'yı darp eden oyuncu Ahmet Kural, Twitter'dan 10 Kasım paylaşımı yaptı. Paylaşıma gelen ilk tepki, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün sözüyle oldu. Paylaşımda, "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın" ifadesi yer aldı.

10 Kasım 2018 Cumartesi 13:10
Ahmet Kural'ın 10 Kasım paylaşımına tepki

Şarkıcı Sıla'yı darp eden Ahmet Kural'a tepkiler sürüyor. Son olarak darp olayı ile ilgili olarak açıklamasını paylaşan Kural bugün Atatürk'ün ölüm yıl dönümü ile ilgili bir tweet attı.

Instagram hesabına yönlendiren bir linki paylaşan Kural'a ilk yorum bir kadın kullanıcının Atatürk'ün sözlerine yer verdiği tweet'i oldu. 

Paylaşımda "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.' Mustafa Kemal Atatürk" ifadesi yer aldı. 

Kural'ın Instagram'daki paylaşımını yoruma kapadığı görüldü. (T24)

Son Güncelleme: 10.11.2018 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15