Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Koronavirüse yakalandı

CHP'li Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, eşi ve çocuklarıyla Koronavirüse yakalandığını duyurdu. Hançerli, "Salgın henüz bitmedi lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarını ihmal etmeyelim” uyarısında bulundu.

12 Eylül 2021 Pazar 09:28
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Koronavirüse yakalandı

Duyuruyu sosyal medyadan yapan Hançerli, “Bu süreçte de desteğiniz, dostluğunuz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Vatandaşlara da uyarılarda bulunan Hançerli, “Salgın henüz bitmedi lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarını ihmal etmeyelim” ifadelerini kullandı.

Çocuklukta geçirdiği bir patoz kazası nedeniyle iki kolunu kaybeden ve Türkiye’nin ilk engelli başkanlarından olan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, 55 ülkeden 2 bin 465 yüzücünün yarıştığı ve dünyada Asya'dan Avrupa'ya yapılan tek yüzme yarışı olan Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda Boğaz'ı yüzerek geçmesiyle gündeme gelmişti.

Hançerli, Twitter hesabından, “Kendime henüz küçük bir çocukken verdiğim söz hiç değişmedi; çok çalış, erteleme, asla vazgeçme. Şimdi kıtalararası yüzme yarışında Avcılar için yüzeceğim. Çok heyecanlıyım ama bunu da başaracağımı biliyorum” şeklinde paylaşımda bulundu.

Son Güncelleme: 12.09.2021 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15