Baba Vatan: Canikli'nin haram paralarını helal rızıklarınıza bulaştırdınız

Anneler Günü öncesi tweet atan Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, "Rabia Naz özel mektup yazacaktı annesine, dünyanın en güzel sözlerini yazacaktı güzel yüreğinden. Kirli paralarınızla eşlerinize hediye alacaksınız. Canikli'nin haram paralarını helal rızıklarınıza bulaştırdınız" dedi.

12 Mayıs 2019 Pazar 09:22
Baba Vatan: Canikli'nin haram paralarını helal rızıklarınıza bulaştırdınız

Giresun'un Eynesil ilçesinde 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan şüpheli şekilde yaşamını yitirdi. Kızının ölümünün cinayet olduğunu söyleyen baba Şaban Vatan, AKP'li Nurettin Canikli'nin cinayeti örtbas ettiğini iddia etti. Vatan'ın paylaşımları şöyle:

"Olayın savcıları, emniyet örtbasçıları, siyasi örtbasçılar, yarın anneler günü. Bu yaptığınız alçaklığını mabalını Allah sizlere inşallah ağır yaşatacak. Acılı dünyası kararmış üzerine bir de iftira atılmış annenin ahı size ağır vuracak inşallah. Rabia Naz hayaller kuracaktı. Annesine sürprizler hayali kuracaktı. Yarın en güzel çiçeklerden, uğur böcekli süslü çiçeklerden alacaktı Rabia Naz annesine. Özel mektup yazacaktı annesine, dünyanın en güzel sözlerini yazacaktı güzel yüreğinden. Akşam olunca gözleri parıldayarak gamzelerini göstererek 'Annem, iyi ki benim annem' diyecekti Rabia Naz. Siz ne yaptınız alçak kişilikler. O anneye siyahlar bıraktınız. Yarın çocuklarınızla eşlerinize nasıl hediyeler alacaksınız. Aklınıza Atika Vatan gelecek mi vicdansızlar. Canikli'nin haram paralarını helal rızıklarınıza bulaştırdınız.

Kirli, kanlı paralarla mı eşlerinize hediyeler alacaksınız. Allah sizlere yaşatır inşallah merak etmeyin. Giresun Emniyeti, Eynesil Emniyeti, olayın savcıları... Nurettin Canikli ve yandaş örtbasçıları. Sabri Öztürk, Cemal Öztürk"

(T24)

Son Güncelleme: 12.05.2019 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15