Bakan Kurum: Konya ile liderimiz arasına kimse giremeyecektir

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, memleketi Konya'da katıldığı bayramlaşma programında ''Konya ile liderimiz, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arasına kimse girememiştir, giremeyecektir” dedi.

12 Ağustos 2019 Pazartesi 15:56
Bakan Kurum: Konya ile liderimiz arasına kimse giremeyecektir

Yeni parti hazırlıkları içerisinde olan, AKP’nin kurucu kadrosundan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, birkaç gün önce memleketi Konya’da yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni parti kurma girişimlerine yönelik "bedelini öderler"  açıklamasına atıfta bulunarak, "Allah boynumuzu, bize 'bedel ödeyecekler' diyenlerin önünde eğdirmesin" ifadesini kullanmıştır. 

AKP’nin Konya’da düzenlediği bayramlaşma programında konuşan Bakan Kurum, “Konya’mız gönüllerin şehridir. AK Parti gönüllerin partisidir ve 17 yıldır liderimizin arkasında dimdik durmuş bir partidir. Hiçbir zaman Konya ile AK Parti’nin arasına kimse girememiştir. Konya ile liderimiz, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arasına kimse girememiştir, giremeyecektir” dedi.

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayramdan sonra Konya'yı ziyaret edeceğini belirtti. 

Son Güncelleme: 12.08.2019 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15