Can Ataklı: Soylu’ya "Bir şeyler mi ima etmeye” çalışıyorlar?

Korkusuz yazarı Can Ataklı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Mersin’deki polisevine düzenlenen saldırıdan bahsederken “Amerika tarafından, Emniyet Genel Müdürlüğü’nden ve istihbarat birimlerinden eylem yapan silahların seri numaralarını istediğini” söylemesine dikkati çekti.

03 Ekim 2022 Pazartesi 09:31
Can Ataklı: Soylu’ya "Bir şeyler mi ima etmeye” çalışıyorlar?

“Valla ben bilemem neden istediklerini, onu siz söyleyeceksiniz. Ama bu çok korkunç bir şeydir” diyen Ataklı, şu soruları sordu:

“Amerika hain saldırıda kullanılan silahların seri numaralarını neden ister?

Bir bildikleri mi var?

Soylu’ya “bir şeyler mi ima etmeye” çalışıyorlar?

En önemli sorum; Hangi Amerikalılar istedi bu bilgiyi?”

“Soylu bana göre büyük bir gaf yaptı. Mersin’deki hain saldırı üzerinde gölge oluşturdu” diyen Ataklı, “Sanıyorum bu gafı ‘Bizim arkadaşlarımız da onlara çok güzel bir cevap verdi, İstihbarat Teşkilatımız. ‘Siz ilk önce PKK’ya gönderdiğiniz silahların seri numaralarını bize gönderin, biz ondan sonra size göndeririz.’ Diye’ demek isterken konunun şehvetine kapılıp yaptı. Ancak madem böyle bir gaf yapıldı, artık altında kalmayın, sınırımıza bir taş atımı mesafedeki Amerikan destekli terör yuvalarını bir gecede başlarına geçirin” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Son Güncelleme: 03.10.2022 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15