Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü konsolosluk binası satıldı

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nun satıldığı belirtildi. Konsolosluğun yeni binasının ise Sarıyer'de bulunan ABD Başkonsolosluğu'na yakın bir alana taşınacağı öğrenildi.

17 Eylül 2019 Salı 15:55
Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü konsolosluk binası satıldı

Habertürk'ten Çetiner Çetin'in haberine göre, Kaşıkçı'nın öldürülmesinin üzerinden neredeyse bir yıl geçtikten sonra cinayetin gerçekleştiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğu binası satıldı. Yeni konsolosluk binasının Sarıyer'de bir yere taşınacağı belirtilirken hukuk uzmanları binanın hâlâ bir 'cinayet mahalli' olduğunu, taşınılması durumunda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından delil toplama amacıyla binanın mühürlenebileceğini belirtti. 

Cemal Kaşıkçı 2 Ekim 2018'de Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldürülmüştü. Kaşıkçı'nın ölümüne ilişkin iddianamenin 2 Ekim 2019'da tamamlanması bekleniyor. 

Son Güncelleme: 17.09.2019 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15