Deniz Zeyrek: "Koltuk sevdası, tedavisi olmayan bir hastalıktır"

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, "koltuk sevdası"nı yorumladığı yazısında, seçimlerin ardından istifa etmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve bakanları örnek verdi.

10 Haziran 2023 Cumartesi 10:55
Deniz Zeyrek: "Koltuk sevdası, tedavisi olmayan bir hastalıktır"

Zeyrek, bugünkü yazısında, "1970'lerde plastik topu sayesinde takıma alma, 2000'li yıllarda babasının zenginliği sayesinde bedava su sağlama vaadiyle oy alarak başkan seçilen çocukların büyüyüp siyasetçi olduğu bir ülkede yaşıyoruz" ifadesini kullandı. 

Zeyrek, yazısına şöyle devam etti:

"10 yaşından küçükken sınıf başkanı seçilmek için bunları yapan çocuklar, büyüyüp siyasetçi olduklarında da pek değişmiyor maalesef. Koltuğa yapışıp kalıyorlar. Bırakmamak için ellerindeki bütün imkanları kullanıyorlar.

Seçim kaybeden muhalefet liderinin koltuğu bırakmama konusundaki motivasyonu da koltuğunu kaybeden bakanların depresyona girmesine neden olan şey de çocukken (ilkokulda) temelleri atılan o duygudan kaynaklanır.

İşte bu yüzden koltuk sevdası, tedavisi olmayan bir hastalıktır." 

Son Güncelleme: 10.06.2023 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15