Deniz Zeyrek: Memlekette “Sosyal mesafe” şartı herkes için geçerli ama AK Parti için değil

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınında AKP'nin kalabalık kongrelerini sürdürdüğüne dikkat çekerek, "Memlekette 'sosyal mesafe' şartı herkes için geçerli ama AK Parti için değil, restoran ve kafeler niye hâlâ kapalı?" diye sordu.

17 Şubat 2021 Çarşamba 10:25
Deniz Zeyrek: Memlekette “Sosyal mesafe” şartı herkes için geçerli ama AK Parti için değil

Zeyrek, "Şubat başında Bursa il kongresinde toplanan kalabalıktan memnun kalarak, Kovid 19 vaka sayılarına rağmen kongre salonlarını dolduranlara teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan üç gün önce de Rize il kongresi için 'Salgının olduğu bir dönemde kongre yapıyoruz ve Rize'de salon lebaleb dolu' dedi. Buradan anlıyoruz ki memlekette 'sosyal mesafe' şartı herkes için geçerli ama AK Parti için değil." ifadesini kullandı. 

Zeyrek yazısında şunları kaydetti:

"Madem bu kadar insanı bir araya getirmek övgüye değer bir durum niye valilikler her türlü toplantı ve gösteriyi yasaklıyor? Niye restoran ve kafeler hala kapalı? Neymiş efendim lokantalarda maske çıkıyormuş. Peki o salonlarda dip dibe gelen maskeyi çenelerine indiren insanlara ne diyeceksiniz?

AK Parti aklımızla alay etmeyi bırakıp ya bu kalabalıklara ya restoran kafe işletmecilerini açlığa mahkum etmeye son vermelidir."

Son Güncelleme: 17.02.2021 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15