Depremzede Kadının İsyanı

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından bir depremzedenin isyanı kameralara böyle yansıdı :Depremde korktum ama burada daha daha fazla afat yaşıyoruz. Bir burada tir tir titriyoruz. Kimse gelip demiyor burada ne yiyip içiyorum. Ben de mi dileneyim.

26 Ocak 2020 Pazar 14:05
Depremzede Kadının İsyanı

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardındanikinci gece çadırlarda kalanlar güç koşullarda yaşamlarını sürdürmeye çalışıyorlar.

Depnemin ikinci gecesi -7'yi bulan soğuk havada çadırların önüne yaktıkları ateşle ısınmaya çalışan Elazığlılar battaniye dağıtımındaki aksaklıktan yakındılar.

Elazığ'da bir depremzede kadın yaşadıkları sıkıntıları anlatırken adeta isyan etti:

"Deprem beni yıpratmadı, burada duruşum beni yıprattı. Depremde korktum ama burada daha daha fazla afat yaşıyoruz. Bir burada tir tir titriyor. Epilepsi hastasıyım, ilacımı bile alamadım evden. Kimse gelip demiyor burada ne yiyip içiyorum. Ben de mi dileneyim. Kime gideyim. Hangi başbakana gideyim. Kime gideyim? Gittim orada istedim. Bana bir şey vermiyorlar. Battaniye dağıldı, ya verin… evime girebilsem, alırım ama.

Yok ne battaniye verdiler ne dağıldı. O çaırlarda çifter çifter var. Bakın burada ateşi yaktık Yardım diyorum, git ablacğım geleceğiz. Afad gelmiş ne yapıyor bana. Kızılay gelmiş ne yapıyor bana. Oy zamanı geldiğinde hepsi şu bu. Sıra bize geldiğinde yok. Niye yok. Niye yok ha..."

(Anka)

Son Güncelleme: 26.01.2020 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15