Emin Çölaşan: Meğer biz savunmalarımızı suyun üzerine yazmışız da haberimiz yokmuş!

İstinaf Mahkemesi'nin 3 yıl 6 ay hapis cezasını onadığı Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan cezaya ilişkin olarak, "Meğer biz savunmalarımızı suyun üzerine yazmışız da haberimiz yokmuş!" yorumunu yaptı.

15 Ekim 2020 Perşembe 09:31
Emin Çölaşan: Meğer biz savunmalarımızı suyun üzerine yazmışız da haberimiz yokmuş!

Çölaşan, "Benim gibi naçiz, zavallı kulların bile bu hukuksuzluktan nasibimizi alıyoruz… Şahsen benim ve gazetedeki bazı arkadaşlarımın payımıza da üç yıl altı ay hapis cezası düştü.Suçumuz ‘FETÖ'ye üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek!'Tanrım, bu memlekette bunu en son yapacak olan bizlerdik ama ceza yemekten kurtulamadık ve İstinaf Mahkemesi bu kararı onadı.  Meğer biz savunmalarımızı suyun üzerine yazmışız da haberimiz yokmuş! Yargıyı, hukuku ve adaleti kendi siyasal çıkarları doğrultusunda kullanıp kendilerinden olmayan herkesi korkutup sindirmeye kalkışan kim varsa onlara ‘Dur' de ya Rabbim. Amin." ifadesini kullandı. 

Yazının devamı için tıklayın

Ne olmuştu?

Sözcü Gazetesi yazarları Emin Çölaşan ve Necati Doğru, Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu sanıkların, “FETÖ'ye yardım” iddiasıyla aldığı ceza onandı.

Son Güncelleme: 15.10.2020 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15