Evini satışa çıkarmak zorunda kalan Rabia Naz’ın babasına AHBAP eli

Giresun'un Eynesil ilçesinde yaklaşık bir yıl önce evinin önünde yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan, kızının ölümünün aydınlatılması için verdiği mücadele nedeniyle maddi zorluklar yaşadı. Şaban Vatan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşadığı maddi zorluklar ardından evini satışa çıkarma kararı aldığını duyurdu. AHBAP Genel Başkanı Sanatçı Haluk Levent ise Şaban Vatan’ın kararı sonrası duruma müdahil oldu.

17 Eylül 2019 Salı 09:36
Evini satışa çıkarmak zorunda kalan Rabia Naz’ın babasına AHBAP eli

Şaban Vatan, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla evini satışa çıkardığını duyurdu. “Bunu yayınlamak için çok düşündüm” diyen Şaban Vatan, “Başka çarem kalmadı. 21 Mart’ta yapılan akıl yargılamasından itibaren bütün ticaret yaşamımı mahvettiler. O günden itibaren aylarca ticaret yapamadım. Mecburen evimizi satışa çıkartmak zorunda kaldım” dedi.

AHBAP Başkanı Sanatçı Haluk Levent ise, sabah saatlerinde yaptığı paylaşımla Şaban Vatan’ın kararı ardından duruma müdahil oldu. Haluk Levent, “Sana o evi sattırmayacağız! Biraz bekle abicim!” dedi.

rabia-naz-in-babasi-evini-satisa-cikarmak-zorunda-kaldi-haluk-levent-mudahil-oldu-625389-1.

Oyuncu Berna Laçin de, Şaban Vatan’ın evini satma kararını “Bu kabul edilemez” diye değerlendirdi.

rabia-naz-in-babasi-evini-satisa-cikarmak-zorunda-kaldi-haluk-levent-mudahil-oldu-625390-1.

Son Güncelleme: 17.09.2019 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15