Fatih Altaylı: Uyarı ABD'den harekât bizden

Fatih Altaylı, Pençe Kılıç Harekâtı'na ilişkin olarak, "Suriye'nin kuzeyine ve Irak'ın kuzeyine hava harekatı yapmışız yine.Yapalım yapmasına da. Müttefikimiz, dostumuz, F-35'leri bırak, elden düşme F-16'ları bile vermeyen ve bu eski uçakları versin diye kapısını aşındırdığımız Amerika Birleşik Devletleri, bizim hava harekatından 1 gün önce açık bir şekilde vatandaşlarını uyardı." düşüncesini dile getirdi.

20 Kasım 2022 Pazar 15:06
Fatih Altaylı: Uyarı ABD'den harekât bizden

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Pençe Kılıç Harekâtı'na ilişkin olarak, "Suriye'nin kuzeyine ve Irak'ın kuzeyine hava harekatı yapmışız yine.Yapalım yapmasına da. Müttefikimiz, dostumuz, F-35'leri bırak, elden düşme F-16'ları bile vermeyen ve bu eski uçakları versin diye kapısını aşındırdığımız Amerika Birleşik Devletleri, bizim hava harekatından 1 gün önce açık bir şekilde vatandaşlarını uyardı." yorumunda bulundu.

Altaylı "Uyarı ABD'den harekât bizden" başlıklı yazısında, "Dedi ki, 'Ey Vatandaşlarım, Türkiye, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyine bir hava harekatı yapmayı planlıyor. Bu bölgelerden uzak durun.' Sizce ABD bu uyarı ile Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyindeki yoğun Amerikalı nüfusunu mu korumayı amaçlamıştı! ABD'nin bu uyarısından sonra acaba bölgedeki terör unsurları "Biz Amerikalı değiliz" diyerek yerlerinde oturmaya devam mı etmiştir! Yoksa onlar da araziye uyum mu sağlamıştır? Teröristler bu kadar salak olabilir mi! Biz bu kadar salak mıyız!" ifadesini kullandı. 

Son Güncelleme: 20.11.2022 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15