Fatih Altaylı'dan Cübbeli Ahmet yorumu: "Bu seks arzusu için ne yiyip ne içiyorlar merak ediyorum"

Cübbeli Ahmet'in, erkeklerin tokalaşmasının 'cinsel meyile yol açabileceği' uyarısı yapması sosyal medyada gündem olmuştu. Gazeteci Fatih Altaylı bu sözler üzerine "Paçayı iyi kurtarmışım" derken sözlerine "Yine de İslamcı kesimden gelen bu cinsellik uyarılarını anlamakta zorlanıyorum" diyerek devam etti.

03 Haziran 2023 Cumartesi 09:08
Fatih Altaylı'dan Cübbeli Ahmet yorumu: "Bu seks arzusu için ne yiyip ne içiyorlar merak ediyorum"

Cübbeli Ahmet'in tokalaşma yorumu gündemdeydi. Cübbeli Ahmet, Youtube'da yayınlanan programında tokalaşmanın İslam dini içerisinde sevap olarak kabul edilse de dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

'Tokalaşmada tehlike var. Çünkü neden? Belki bir adam karşı taraftaki adama cinsel meyil duyar onunla da tokalaşma bahanesiyle elini bırakmaz' ifadeleri sosyal medyayı salladı.

"PAÇAYI İYİ KURTARMIŞIM"

Gazeteci Fatih Altaylı bu sözleri duyunca kendini tutamadı. Altaylı kendi internet sitesinde yayınlanan yazıda şunları söyledi:

JLJ

'Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile birkaç televizyon programı yaptım. İlk niyetim o dünyayı tanımak, anlamaya çalışmaktı. Gördüm ki, anlamam pek mümkün değil. Sonrasında ise IŞİD ve Vahabi İslam konusundaki uyarılarını herkes duysun istedim. Çünkü onun söylemesi önemli idi bunları, biz söylesek aynı etkiyi yaratmaz, aynı anlamı vermezdi.

Şunu da söyleyeyim, zekası, espri anlayışı da etkileyici idi. Uzun zamandır da, kendisi ile program yapmıyorum. Nedenleri aşikar. Ancak son açıklamasını duyunca 'İyi ki yapmıyorum' dedim. Ahmet Mahmut Ünlü, erkek erkeğe tokalaşmayı da eleştirerek, 'Uzun uzun tokalaşmak karşı tarafı cinsel meyil duyabilir' demiş. Kulaklarıma inanamadım. Ve korktum. Kendisi ile defalarca ister istemez el sıkıştık. Demek ki paçayı iyi kurtarmışım.

VİAGRA ÖNERİSİ

Hatta Murat Bardakçı da iyi kurtarmış. Yine de İslamcı kesimden gelen bu cinsellik uyarılarını anlamakta zorlanıyorum. Cinsiyet fark etmeksizin bu kadar yüksek libido ve seks arzusu için ne yiyip ne içiyorlar merak ediyorum. Satışa çıkarsalar, iyi para yaparlar. Cübbeli Ahmet’i 'Helal Viagra' markasını öneririm.'

Son Güncelleme: 03.06.2023 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15