Fatih Portakal: "Bu seçimde çok büyük sürprizlerin olacağını düşünüyorum"

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı "14 Mayıs’taki seçimlerde 2 adayın ismini oy pusulasında görseniz hangisine vermeyi düşünürsünüz?" sorusunun yer aldığı anket sonuçlarını paylaştı. "Yaptığım ankette %62 Kemal Kılıçdaroğlu, %20 Erdoğan, %18 kararsız diyenler var" ifadelerini kullanan Portakal, "Ben bu seçimde çok büyük sürprizlerin olacağını düşünüyorum" dedi.

04 Şubat 2023 Cumartesi 23:28
Fatih Portakal: "Bu seçimde çok büyük sürprizlerin olacağını düşünüyorum"

Fatih Portakal, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanlığı seçimleri anketi yaptı. "14 Mayıs’taki seçimlerde 2 adayın ismini oy pusulasında görseniz hangisine vermeyi düşünürsünüz?" sorusunun yer aldığı ankette seçenek olarak Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yer aldı. "Kararsızım" şıkkının da yer aldığı ankete 450 binden kişinin katıldığı görüldü.

Kişisel YouTube hesabından anket sonuçlarını değerlendiren Portakal, "ben bu seçimde çok büyük sürprizlerin yaşanabileceğini, çok büyük hüsranların, çok büyük mutsuzlukların olabileceğini düşünüyorum" dedi. Seçimi "çantada keklik" olarak gören iktidarın "çok büyük hüsran yaşayabileceğini" düşündüğünü söyleyen Fatih Portakal, "14 Mayıs'ta hepsini göreceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 04.02.2023 23:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15