Flash Haber TV'den ayrılan televizyoncu Tuba Emlek, Sözcü TV'ye katıldı

Genel müdürlük koltuğuna gazeteci Yılmaz Özdil’in oturduğu Sözcü TV'nin kadrosuna, geçtiğimiz günlerde Flash Haber TV'den ayrılan televizyoncu Tuba Emlek katıldı.

04 Şubat 2023 Cumartesi 22:52
Flash Haber TV'den ayrılan televizyoncu Tuba Emlek, Sözcü TV'ye katıldı

RTÜK’ten lisansını alan Sözcü TV, yayın hayatına başlamaya hazırlanırken transferlere de hız verdi. 15 Mart'ta yayın hayatına başlamak için gün sayan Sözcü TV'nin kadrosuna yeni bir ekran yüzü dahil oldu.

Yılmaz Özdil’in genel müdürü olduğu Sözcü TV'nin kadrosuna Tuba Emlek katıldı. Emlek, 15 Mart'ta yayın hayatına adım atacak olan Sözcü TV'de olarak görev alacak.

Tuba Emlek kimdir?

Tuba Emlek, gazeteci, yazar, program yapımcısı ve sunucusu. Bir dönem Yurt Gazetesinde köşe yazarlığı da yapan Emlek, uzun yıllar Halk TV'de sunuculuğunun yanı sıra Genel Koordinatör ve İstanbul Temsilcisi görevlerinde bulundu.

Ocak 2020'de Tele 1'e transfer olan Emlek burada "Mercek" adlı programı sunmuş ve ardından kanaldan ayrılarak Flash Haber TV'ye katıldı.

Tuba Emlek'in bugüne dek yayınlanmış Kahraman Kadınlar, Korkma, İz Bırakanlar, Cumhuriyet Yolunda İz Bırakanlar, Şiir Adam, Çağdaş Cumhuriyet Kadını ve Yeniden İstanbul isimli yedi kitabı bulunuyor.

Son Güncelleme: 04.02.2023 23:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15