"Habertürk TV yönetimi, Veyis Ateş’in lüks içindeki yaşamını hiç mi fark etmedi?"

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, bugünkü yazısında Habertürk’ün ekran yüzlerinden Veyis Ateş'in, hakkında tutuklama kararı bulunan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon euro istediği iddiasını değerlendirdi.

16 Haziran 2021 Çarşamba 14:48
"Habertürk TV yönetimi, Veyis Ateş’in lüks içindeki yaşamını hiç mi fark etmedi?"

Ateş ile aynı grupta çalışan Fatih Altaylı, Sevilay Yılman’ın kendilerine dinletilen ses kaydına rağmen, Sezgin Baran Korkmaz’a çalışma arkadaşları Ateş’in bu parayı hangi bakanlıktaki “iş için” istediğini sormamasını eleştiren Yarkadaş, Habertürk TV yönetiminin kamuoyundan özür dilemesi gerektiğini ve kapsamlı bir açıklama yapması gerektiğini yazdı.

“Habertürk TV yönetimi, Veyis Ateş’i hangi yeteneğine dayanarak ana haber spikerliğine getirmiş  ve neredeyse  haftanın her günü tartışma programı yapmasına olanak tanımıştır? Veyis Ateş’in Habertürk basamaklarını hızla  tırmanmasının ardındaki  siyasi referansı kimdir? Habertürk, ana haber bültenini neden Veyis Ateş’e teslim etme ihtiyacı duymuştur? Habertürk TV’nin bültenleri ve tartışma programlarına seçilen konular, Ateş’in siyasi angajmanına göre mi belirlenmiştir?” sorularını soran Yarkadaş, şöyle devam etti:

"Ayrıca, Habertürk TV yönetimi, Veyis Ateş’in artık sosyal medyadan taşan lüks içindeki yaşamını hiç mi fark etmedi? Çengelköy’de denize nazır  villa, lüks otomobiller, lüks otellerde tatiller ve  birden bire alınan tekne… Ve  tabii ki en lüks mağazalardan yapılan alışverişler… Ateş, Habertürk’te taş çatlasa 50-60 bin TL maaş alır… Bu lüks yaşamın maaşla sağlanamayacağı ortadayken, Habertürk TV yönetimi bunu göremedi mi? Gördüyse neden müdahale etmedi ya da edemedi.”

Son Güncelleme: 16.06.2021 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15