İmamoğlu'ndan kayıt istemeyen müdüre: Rahatsızım diyen varsa toplantıyı terk edebilir!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen UKOME toplantısının kayıt alınmasını istemeyen TCDD İstanbul 1. Bölge Müdürü Necmettin Acar'a "Kişisel olarak ben bulunmaktan rahatsızım diyen varsa toplantıyı terk edebilir" diye tepki gösterdi.

26 Kasım 2020 Perşembe 15:20
İmamoğlu'ndan kayıt istemeyen müdüre:  Rahatsızım diyen varsa toplantıyı terk edebilir!

TCDD İstanbul 1. Bölge Müdürü Necmettin Acar, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen UKOME toplantısının kayıt alınması için Ekrem İmamoğlu'na oylama teklifinde bulundu. İmamoğlu, Acar'ın teklifine "Bu şahsi talebİnizdir. Bizim bu UKOME toplantımızı kapsamamaktadır. İBB'nin tanzim ettiği bu ve ya benzeri toplantıların tümü katılımcıların kim olduğuna bakmaksızın şeffaf bir biçimde yayınlanmaktadır. Burada kurumsal olarak bulunmaktan rahatsız olan varsa bunu kurumları bize yazsın değerlendirelim. Kişisel olarak ben bulunmaktan rahatsızım diyen varsa toplantıyı terk edebilir. Bu UKOME'yi biz koordine ediyoruz, çalışma koşullarını ve buradaki kapsama alanını biz tanzim ediyoruz. Bu UKOME'nin herhangibir gündemini ilgilendirmediği için de bu oylama önerinizi reddediyorum" diye yanıt verdi.

Acar bunun üzerine İmamoğlu'na "O zaman başkanım diğer EKOME'den önce  yazılarımızı yazalım kurumlar olarak size" diye yanıt verdi. İmamoğlu da "olur yazsanız da cevabım belli ama yazsınlar değerlendirelim" ifadeleriyle Acar'a karşılık verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15