Konya’da bıçaklı saldırıya uğrayan Belediye Başkanı hayatını kaybetti

Konya'da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu göğsünden yaralanan Doğanhisar Belediye Başkanı İhsan Öztoklu, kaldırıldığı Ilgın Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

24 Mayıs 2019 Cuma 09:10
Konya’da bıçaklı saldırıya uğrayan Belediye Başkanı hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, Başköy Mahallesine gelen İhsan Öztoklu, burada henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Kalbine bıçak darbesi alan ve ağır yaralanan Öztoklu, çevredekilerin ihbarı üzerine ambulansla Ilgın Dr. Vefa Tanır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Öztoklu, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Öte yandan haberi alan Belediye Başkanı Öztoklu’nun yakınları ve çok sayıda vatandaş hastaneye akın etti. Öztoklu’nun hayatını kaybetmesi üzerine, MHP İl Başkanı Murat Çiçek, hastane önünde bekleyen partilileri acı haberi verdi. Çiçek,”Başımız sağ olsun. Adalet önünde hepsi hesap verecek. Onun takipçisi ben olacağım. Sakin olalım. Cenazemizi ailesine teslim edelim. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

Acı haberin ardından partilerden bazılarının ağladığı görüldü. Evli ve 2 çocuk babası olan İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu, 31 Mart’ta yapılan mahalli Seçimlerde ‘Cumhur İttifakı’ adayı olarak MHP’den yüzde 52.46 oy oranıyla belediye başkanlığını kazanmıştı.

Son Güncelleme: 24.05.2019 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15