Kuyumcularda 'yarım gram' dönemi

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin kuyumcuları ziyaret etti. Müzeyyen Şevkin, ziyaret sırasında kuyumcuların artık 'yarım gram' altın satabildiğine şahit oldu.

03 Mayıs 2022 Salı 11:03
Kuyumcularda 'yarım gram' dönemi

Altının hızlı yükselişinden sonra pek çok insan için tam, yarım ve çeyrek altın hayal olurken yeni dönem olan Gram altın” dönemine geçildi.

Sözcünün haberine göre, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, ziyaret ettiği Kuyumcular Çarşısı'nda, yarım gram altın satışına şahit oldu. Müzeyyen Şevkin, “Vatandaş artık yarım gram altını bile zor alıyor'' dedi.

Milletvekilinin sohbet ettiği kuyumcular, “Set altın, tam altın, çeyrek altın dönemi bitti. Artık vatandaş yarım gram altın almaya çalışıyor. Görünümü çeyrek altın ile aynı olan ancak düşük ayarlı ve 350 liraya satılan çeyrek baskı altın da piyasaya çıktı” dedi.

Kuyumcu Erhan Örgen, “Düğünlerde yarım gram altın dönemi başladı. Düşük ayarlı çeyrek altın da çıktı. Eskiden setler vardı. Şimdi gençler alyanslarını bile alamıyor” şeklinde konuştu.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, “Bir grup azınlık dışında herkes perişan” diye devam etti.

Son Güncelleme: 03.05.2022 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15