Lisede çalışan köylüsünü enstitü sekreteri yaptı!

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, bir lisede sayman olarak çalışırken üniversiteye aldığı ve çeşitli görevler verdiği Duran Çuhadar’a yeni kadro açtı. Elmacı’nın köylüsü olan Çuhadar, üniversitede bir genel sekreter yardımcısı olmasına karşın ikinci yardımcı olarak göreve başladı.

15 Ekim 2020 Perşembe 10:18
Lisede çalışan köylüsünü enstitü sekreteri yaptı!

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; Tokat’ın Niksar İlçesi Niksar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde memur sayman olarak çalışan Çuhadar, 15 Ağustos 2019 tarihinde Amasya Üniversitesi Genel İdare Hizmetleri Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde enstitü sekreteri olarak göreve başlatıldı.

Burada yaklaşık 4 ay çalışan Duran Çuhadar, 9 Aralık 2019 tarihinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda şube müdürü olarak görevlendirildi. Çuhadar’ın yükselişi bununla sınırlı kalmadı. Prof. Elmacı’nın geçen günlerde Çuhadar için Amasya Üniversitesi’nde genel sekreter yardımcılığı için özel kadro açtığı ortaya çıktı.

Elmacı, üniversitede bir genel sekreter yardımcısı varken köylüsü Çuhadar’ı ikinci yardımcı olarak genel sekreter yardımcılığına atadı. Çuhadar’ın 4 gün önce yeni görevine başladığı öğrenildi.

"Turan Çuhadar köylümdür ve 20 yıllık devlet memuru"

Prof. Dr. Süleyman Elmacı konuyla ilgili Cumhuriyet’in sorularını yanıtlarken "Turan Çuhadar köylümdür ve 20 yıllık devlet memuru. Saymanlık şube müdürlüğüne denk geliyor, o nedenle şube müdürü olarak aldık. 20 yıldır milli eğitim müdürlüğünde çalışıyor. Kendisi üniversiteye geçmek için dilekçe verdi biz de uygun bulduk" ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 15.10.2020 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15