MHP'li Belediye'den AKP'li ismin 60 projesine jet hızıyla onay

AKP Alanya İlçe Başkanı mimar Mustafa Toklu’nun MHP’li Alanya Belediyesi’nden jet hızıyla onay aldığı projeler, belediye meclis gündemine geldi. CHP’li Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, "Siyasi kimliği olanlara ayrıcalık tanınmamalı, sokaktaki vatandaşla farklılıkları olmamalı” dedi.

13 Haziran 2022 Pazartesi 11:34
MHP'li Belediye'den AKP'li ismin 60 projesine jet hızıyla onay

Alanya Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, AKP İlçe Başkanı mimar Mustafa Toklu’nun projelerine belediyeden 'jet hızıyla onay geldiğini' açıkladı.

Cumhuriyet'ten Sena Tufan'ın haberine göre; Antalya’nın MHP’li Alanya ‘proje’ tartışması yaşandı. Belediye meclisinin haziran ayı toplantısında konuşan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, “30’lu yaşlarda genç bir mimar, bir projesiyle müracaat ediyor. Altı aydır ruhsat alamıyor. Zamanla imar değişiyor, proje iptal ediliyor ve bu genç arkadaşımız işinden oluyor. Diğer taraftan siyasetin içinde bulunan başkan, bir yıl içinde ışık hızıyla 60 proje geçirebiliyor. Sizlerden adaletin sağlanmasını rica ediyorum. Siyasi kimliği olanlara ayrıcalık tanınmamalı, sokaktaki vatandaşla farklılıkları olmamalı” dedi.

AKP’li Toklu konuya ilişkin“Alanya Belediyesi'ne sunulan tüm projeler içinde bizim büromuzun oranı yaklaşık yüzde 3’tür. Bir yıllık sürede hukuka uygun bir şekilde ruhsatlandırılmıştır” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.06.2022 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15