MSB: Ermenistan saldırgan tutumunu terk etmeli ve kendisine uzatılan barış elini bir fırsat bilmelidir

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesabından, Ermenistan ve Azerbaycan arasında yaşanan çatışma hakkında paylaşım yapıldı. "Türkiye olarak her zaman öz kardeşlerimizin yanındayız ve daima da yanında olacağız" ifadesinin yer aldığı paylaşımda, "Ermenistan, yıllardır süregelen provokatif ve saldırgan tutumunu tamamen terk etmeli ve kendisine uzatılan barış elini bir fırsat bilmelidir" denildi.

13 Eylül 2022 Salı 21:39
MSB: Ermenistan saldırgan tutumunu terk etmeli ve kendisine uzatılan barış elini bir fırsat bilmelidir

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ile yaşanan çatışmalarda 50 Azerbaycan askerinin yaşamını yitirdiği bildirilmişti. MSB, yaşanan yeni gelişmelerle ilgili sosyal medya hesabından 'Azerbaycan'a destek' mesajı yayınladı.

MSB'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında meydana gelen çatışmalarda şehit olan Azerbaycan ordusundaki kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kardeş Azerbaycan halkına da başsağlığı ve sabır dileriz.

Ermenistan, yıllardır süregelen provokatif ve saldırgan tutumunu tamamen terk etmeli ve kendisine uzatılan barış elini bir fırsat bilmelidir. Türkiye olarak her zaman öz kardeşlerimizin yanındayız ve daima da yanında olacağız!"

Son Güncelleme: 13.09.2022 21:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15