Orhan Uğuroğlu: Erdoğan'ı basketbol maçı yapmaya davet ediyorum, eğer tek bir basket dahi atabilirse gazetecilik mesleğini bırakacağım

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, dış basında da yer alan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin iddiaların ardından bakanlarla basket oynarken seçildiği fotoğraf ve videolarının basına servis edilmesini değerlendirdiği bugünkü yazısında, “Erdoğan'ı basketbol maçı yapmaya davet ediyorum” diye yazı.

07 Ekim 2021 Perşembe 11:14
Orhan Uğuroğlu: Erdoğan'ı basketbol maçı yapmaya davet ediyorum, eğer tek bir basket dahi atabilirse gazetecilik mesleğini bırakacağım

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, dış basında da yer alan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin iddiaların ardından bakanlarla basket oynarken seçildiği fotoğraf ve videolarının basına servis edilmesini değerlendirdiği bugünkü yazısında, “Erdoğan'ı basketbol maçı yapmaya davet ediyorum” dedi.

Erdoğan’ın, “Ben de haftada üç gün spor yapmaya gayret ediyorum. Harekette bereket vardır” sözünü hatırlatan Uğuroğlu, şunları kaydetti:

“Haberlere göre takımı 50 sayı atarken Cumhurbaşkanı Erdoğan 27 sayı attı. Muhteşem bir skor… Bende 18 sene, merhum TRT spikeri Arman Talay'ın başkanı olduğu Yenişehir takımında 1962 yılında genç takımda başlayıp 1980 yılına kadar birinci lig de dahil profesyonel basketbol oynadım. 27 sayı atacak kadar başarılı bir basketbolcu ise Sayın Cumhurbaşkanına "hodri meydan" diyorum. Hidayet Türkoğlu dahil millî basketbolcuları da takımına alsın. Ben de spor yazarları veya gazetecilerden oluşan bir takım kurayım, beraber ister tek pota ister tam saha basketbol maçı yapalım. Erdoğan'a şunu önermek istiyorum. Onunla ‘man to man defense’ yani adam adama savunma yapacağım. Eğer Recep Tayyip Erdoğan tek bir basket dahi atabilirse ben gazetecilik mesleğini bırakacağım.”

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Son Güncelleme: 07.10.2021 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15