ÖSYM: KPSS 1 Eylül'de, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi sınavı 22 Eylül'de yapılacak

ÖSYM, Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) 1 Eylül'de, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi'nin (DHBT) ise 22 Eylül'de yapılacağını duyurdu.

13 Haziran 2024 Perşembe 11:15
ÖSYM:  KPSS 1 Eylül'de, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi sınavı 22 Eylül'de yapılacak

(ANKARA) - ÖSYM, Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) 1 Eylül'de ve Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi'nin (DHBT) ise 22 Eylül'de yapılacağını duyurdu.

ÖSYM’nin sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre, KPSS sınavı 1 Eylül'de, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda din hizmetlerinde görev almak isteyenlerin katılacağı Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi sınavı da 22 Eylül’de yapılacak. KPSS başvuruları 13 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. DHBT'nin başvuruları ise 9-15 Ağustos tarihlerinde alınacak. DHBT'ye ön lisans düzeyinde başvuracak adayların da 1 Eylül'de yapılacak olan KPSS Ön Lisans Sınavı'na başvurarak sınava girmeleri gerektiği belirtildi.

Adaylar başvurularını ÖSYM'nin kendi adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecek. 

Son Güncelleme: 13.06.2024 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.