Saadet Partili Karaduman'dan Erkan Tan'a: Dindarlığını Allah'a göster, bana insanlığın lazım

a Haber sunucusu Erkan Tan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) seçimini ikinci kez kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu'na oy verenler için sarf ettiği sözler dikkatleri çekti. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Tan'ın söz konusu ifadelerine, "Dindarlığını Allah'a göster, bana insanlığın lazım" diyerek tepki gösterdi.

25 Haziran 2019 Salı 09:24
Saadet Partili Karaduman'dan Erkan Tan'a: Dindarlığını Allah'a göster, bana insanlığın lazım

a Haber sunucusu Tan, canlı yayında, "Alnı secdeye gidip de Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayını açıkça destekleyenler bu dakika itibariyle büyük bir sorumluluğun, hani tabir doğru mu bilmeyiz ama vebalin de parçası oldunuz" ifadelerini kullanmıştı.

Saadet Partili Karaduman, Tan'ın  bu sözlerine kişisel sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Tan'ın videosunu paylaşan Karaduman, "Dindarlığını Allah'a göster, bana insanlığım lazım" diye yazdı.

Son Güncelleme: 25.06.2019 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15