Selçuk Özdağ’a Silahlı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde yapılan saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı. Cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerde silah sesi de duyuluyor.

19 Ocak 2021 Salı 14:24
Selçuk Özdağ’a Silahlı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a, 15 Ocak’ta evinin önünde yapılan saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı. Cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerde, silah sesi de duyuluyor.

Özdağ’ın saldırı sonrası kaçan şüphelileri kovaladığı anlar kameraya yansırken, bu sırada silah sesleri duyuldu.

Selçuk Özdağ saldırısında 2 kişi gözaltına alındı - Son dakika haberleri

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 5 saldırgandan 2’si gözaltına alındı. İşsiz olan 2 kişi, saldırıyı kabul etti ancak çelişkili ifadeler verdi. 3 kişinin de yakalanması için çalışmalar sürüyor.

O ANLAR KAMERADA;

Soruşturmada, saldırının planlı yapıldığı da ortaya çıktı. Tespitlere göre, saldırganlar yakalanmamak için araç kiraladı. Aracın plakasını kapattıktan sonra Özdağ’ın evinin önünde pusuya yattı. Saldırganlar sonra aynı araçla kaçtı. Dün, şüphelilerden ikisini Özdağ’ın şoförü, birini ise Emniyet’te gösterilen sabıka kayıtlı kişiler arasından Selçuk Özdağ teşhis etti.

Son Güncelleme: 19.01.2021 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15