Sözcü gazetesinden Ahmet Hakan'ın yazısına düzeltme

sözcü.com.tr'nin ilk sayfasından ‘Ozan Güven’den Deniz Bulutsuz’a şiddet’ haberinin gerçek hikayesi! başlığıyla yayımlanan haberde Ozan Güven tarafından darp edildiği belirtilen Deniz Bulutsuz'un görüntüsüne ilk Sözcü gazetesi adliye muhabiri Hayati Arıgan tarafından haberleştirildiği belirtildi. Gazete böylece Ahmet Hakan'ın "Ozan Güven olayını patlatan iki muhabir" başlıklı yazısına cevap verdi.

08 Temmuz 2020 Çarşamba 14:51
Sözcü gazetesinden Ahmet Hakan'ın yazısına düzeltme

Sözcü gazetesi, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın "Ozan Güven olayını patlatan iki muhabir" başlıklı yazısında isim vermeden yanıt verdi.

Söz konusu cevap, sözcü.com.tr'nin ilk sayfasından " ‘Ozan Güven’den Deniz Bulutsuz’a şiddet’ haberinin gerçek hikayesi!" başlığıyla yayınlandı.

Sözcü, Haberin İçeriğinde Şu İfadeleri Kullandı;

"Sözcü 2 Temmuz’da, “Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detaylarına Sözcü ulaştı! Abajurlu kavgada Ozan Güven'in evinden çıplak ayakla kaçış” başlığıyla özel haberi okuyucularıyla paylaştı.

Sadece Sözcü’nün ulaştığı ve Deniz Bulutsuz’un şiddete uğradığını gösteren fotoğraflar, ülke gündemine bomba gibi düştü. Haberin detaylarında olayın nasıl başladığı, nasıl kavgaya dönüştüğü ve Deniz Bulutsuz'un çenesinin abajurla yaralanması, başının duvara vurulması, merdivenlerden yuvarlanması ve çıplak ayakla Ozan Güven'in evinden kaçması yer alıyordu. Haberimiz bir çok gazete ve sitede kaynak verilerek de kullanılmıştı."

Haberde, Kanal D Ana Haber'in 2 Temmuz'da  Ozan Güven- Deniz Bulutsuz olayını “Bulutsuz'un sol gözündeki morlukla sağ gözündeki şiddet izleri de savcılık dosyasına girdi. O görüntülere de Sözcü Gazetesi'nden Hayati Arıgan ulaştı” anonsuyla duyurduğu da hatırlatıldı. 

Hakan, "Ozan Güven’in kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a uyguladığı şiddet, Türkiye’nin konuştuğu olay haline geldi. Haberin ortaya çıkmasında ve büyümesinde iki Hürriyet muhabirinin payı büyük. Türkiye, Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a uyguladığı şiddeti ondan öğrendi. Bu olayı, ilk kez yazan muhabir İsmail Bayrak’tır. Hürriyet’in haberi, sadece magazin gündemine değil tüm Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Bütün medya, İsmail Bayrak’ın haberini alıp kullandı. İsmail Bayrak’ın haberi sayesinde ünlü bir simanın kız arkadaşına uyguladığı şiddet, sessizce kapanıp gitmeden adliyeye taşınmış oldu." diye yazmıştı. 

Son Güncelleme: 08.07.2020 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15