Şule Çet'in babası: Suratlarına tüküresim geliyor

Ankara’da tecavüz edilip bir gökdelenin 20’inci katından atılarak hayatını kaybettiği ifade edilen Şule Çet’in babası İsmail Çet, "Benim evladım gitmiş. Evladı ölen her anne-baba onunla ölüyor" dedi. "Suratlarına tüküresim geliyor ama jandarmalar abluka içine almış bunları" diyen İsmail Çet, "Bir şey söyleyemeden olan biteni dinlemek de çok acı veriyor insana o mahkemede" diye konuştu.

14 Şubat 2019 Perşembe 09:49
Şule Çet'in babası: Suratlarına tüküresim geliyor

Hürriyet'ten Ayşe Arman'ın sorularını yanıtlayan İsmail Çet'in açıklamalarının bir bölümü şöyle:

"Öyle büyük bir acı ki dondum sanki. Taş gibi kaldım. Önceleri geri gelir sanıyordum, hani Ankara’da üniversitede okuyordu ya, okul kapanacak Şule geri gelecek. Belki birlikte memlekete Giresun’a gideceğiz. Hep yaptığımız gibi. Ama 7 ay geçti. Artık gelmeyecek. Onu bir daha hiç göremeyeceğim

"Suratlarına tüküresim geliyor ama jandarmalar abluka içine almış bunları. Çağatay da Berk de insan değil. Kötüler, zalimler. Böyle zalimler olduğu müddetçe, böyle vahşetler de yaşanacak. Bir şey söyleyemeden olan biteni dinlemek de çok acı veriyor insana o mahkemede...

"Benim evladım gitmiş. Evladı ölen her anne-baba onunla ölüyor. 24 saat aklımdan çıkmıyor Şule... Tabii ki ağırlaştırılmış müebbet alırlarsa adalet yerini buldu diye düşünürüm. Ben adalete güveniyorum. Bu felaket bizim başımıza geldi. Şule’yi kaybettik. Yaşayacak pırıl pırıl bir hayatı vardı."


Röportajın tamamı için tıklayın.

Son Güncelleme: 14.02.2019 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15