Tuna Arman: ‘Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok’

Oyuncu ve hayvan aktivisti Tuna Arman, 'Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok' paylaşımı Akit gazetesinin haberiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

28 Ocak 2020 Salı 10:48
Tuna Arman: ‘Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok’

41 kişinin hayatını kaybettiği acı olayda, arama kurtarma ekibi AKUT'un desteği herkesin takdirini kazandı.

Sevilen oyuncu Tuna Arman ise AKUT'u destekleyen mesajını Facebook hesabından yayınlandı. Mesajında, 'Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok' sözleri, Akit gazetesinin tepkisini çekti.

1580139750-14ab97

Gazetenin Tuna Arman'ı 'İslam düşmanı' ve 'sözde sanatçı' diyerek manşet yaptığı haber, sosyal medyanın gündemine otururken Tuna Arman'a pek çok destek mesajı geldi.

Tepkiler üzerine sosyal medyadan bir paylaşım daha yapan Arman, 'Yıldız Teknik Üniversitesi’nde profesörlük yapan Gencer'in, Elazığ Depremi'nin ardından afetlerin pedofilinin yasaklanmasından dolayı olduğunu savunan' sözlerini paylaşıp, 'Al buyur sonra biz birşey söyleyince hedef gosteriliyoruz bu nedir?' diyerek hakkında çıkan habelere sitem etti.

TUNA ARMAN KİMDİR?

Tuna Arman (d. 22 Mart 1969, İstanbul) Türk tiyatro, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu.

1980 yılında AÇOK adlı grupta tiyatroya başladı. 1982 yılında TES Şan Tiyatrosu kursuna gitti. 1984’te İstanbul Belediye Tiyatrosu'na devam etti. 1985’te ilk tiyatrosunu Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde Kızıldereliler adlı oyunda oynadı. Sadri Alışık Tiyatrosu, Abdullah Şahin Tiyatrosu, Deve Kuşu Kabare tiyatrolarında oynadı. Günümüzde Asuman Dabak Tiyatrosu'nda oynamaktadır.

2011 yılında engelli hayvanların varlığına dikkat çekmek amacıyla, radyo programcısı ve hayvan hakları aktivisti Tolga Öztorun ve fotoğrafçı Ateş Kantürk ile birlikte "Farkında mısın?" projesini gerçekleştirdi. Projede engelli bir hayvanla fotoğraflanan her ünlü, makyaj veya fotoğraf müdahalesiyle engelli gösteriliyor.

Filmografisi

Uzak Kentin İnsanları
Mavi Mavi
Uzak Kentin İnsanları (Köprü)
Altınkuş Musiki Cemiyeti
Bizim Mahalle
Cümbüş Sokak
Çiçek Taksi
Evimiz Olacak mı?
Tatlı Hayat
Avrupa Yakası
Hepsi1
Derman
Çorap Söküğü
Aşk Yeniden (2016)
İki Yalancı (2017)
Çocuklar Duymasın (2017) - Konuk Oyuncu

Son Güncelleme: 28.01.2020 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15