Tunç Soyer depremzedeleri yalnız bırakmıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, akşam saatlerinde Bornova Aşık Veysel Rekreasyon alanında, depremzedelerle bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve AFAD tarafından kurulan çadırlardaki yurttaşları ziyaret eden Soyer, alanda çalışan gönüllülere de teşekkür etti.

05 Kasım 2020 Perşembe 11:38
Tunç Soyer depremzedeleri yalnız bırakmıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 6,9 büyüklüğündeki depremin ardından Bornova Aşık Veysel Rekreasyon alanında kurulan çadır kenti ziyaret etti.

Başkan Soyer, depremzedelerle dayanışma içindeki yurttaşların bireysel desteklerini İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde organize eden ve paketleyen gönüllülere teşekkür etti. Soyer, "Buradaki herkes tarih yazıyor. Üstelik çalışanlar genellikle kadın. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan çadır kentteki depremzedeleri ziyaret eden Tunç Soyer, yurttaşların sorunlarını dinledi. 

izmir depremi tunç soyer

Belediye ekipleri depremzedeler için teyakkuzda

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, aşevi aracılığıyla çadır alanlarında kahvaltılık, kumanya, sıcak yemek ve su dağıtımını da düzenli olarak sürüyor.

Bölgedeki ihtiyaçlar sürekli denetleniyor; ihtiyaca göne seyyar tuvalet ve seyyar duş alanları oluşturuluyor. Yurttaşların depremzedeler için ulaştırdığı yardımlar da depolarda tasnif edilerek talep olan bölgelere gönderiliyor.

Son Güncelleme: 05.11.2020 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15