Rutkay Aziz, Altın Koza Film Festivali'nde aldığı ödülü Türk Tabipleri Birliği'ne adadı

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni’nde onur ödülü verilen Rutkay Aziz, yaptığı konuşmada ödülünü Türk Tabipleri Birliği'ne ve tüm sağlık emekçilerine adadı.

21 Eylül 2020 Pazartesi 09:40
Rutkay Aziz, Altın Koza Film Festivali'nde aldığı ödülü Türk Tabipleri Birliği'ne adadı

Beşiktaş Belediyesi, bu yıl 27'ncisi gerçekleşen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni’ne Süleyman Seba Kültür Merkezi’nde ev sahipliği yaptı. Birçok sanatçı ve oyuncunun katıldığı törende, Ercan Kesal’ın senaryosunu yazdığı “Nasipse Adayız” en iyi film dalında Altın Koza’nın sahibi oldu.

Altın Koza Onur Ödülü’ne layık görülen oyuncu Nur Sürer’e ise ödülünü Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat takdim etti.

Rutkay Aziz'e ödülünü Zeydan Karalar takdim etti

Bir diğer onur ödülü ise oyuncu, tiyatrocu, yönetmen ve sanat yönetmeni Rutkay Aziz’e verildi. Aziz'e ödülünü Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar takdim etti. Rutkay Aziz, yaptığı konuşmada ödülünü Türk Tabipleri Birliği'ne ve tüm sağlık emekçilerine adadı.

Son Güncelleme: 21.09.2020 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15