Ünlü sanatçı Barış Manço’nun hayatı film oluyor

Yazar ve müzisyen Sina Koloğlu, 1999 yılında hayatını kaybeden sanatçı Barış Manço’nun hayatını konu alan film çekileceğini duyurdu.

03 Kasım 2022 Perşembe 11:41
Ünlü sanatçı Barış Manço’nun hayatı film oluyor

Yazar ve müzisyen Sina Koloğlu, 1999 yılında hayatını kaybeden sanatçı Barış Manço’nun hayatını konu alan film çekileceğini duyurdu. 

Koloğlu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk popüler müzik tarihinin önemli isimlerinden biri Barış Manço. Onun hayatı film oluyor. Filmi TAFF Pictures 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan öncülüğünde kurulan TAFF Pictures çekecek. Şu an için hem oyuncu hem de yönetmen arayışı sürüyor. Filmin 2023 yılında çekilmesi düşünülüyor. Ufak bir araştırma yapalım dedik. Barış Manço rolüne kim yakışır? Görüşlerinizi bekliyorum." ifadesini kullandı. 

Son Güncelleme: 10.11.2022 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15