'10 milyon TL olsa müziği bırakırım' diyen İrem Derici'ye para yağdı

'10 milyon liram olsa müziği bırakırım' sözleri gündem olan şarkıcı İrem Derici, katıldığı canlı yayını izleyenlerin hesabına para göndermesiyle büyük şaşkınlık yaşadı.

28 Mayıs 2020 Perşembe 13:45
'10 milyon TL olsa müziği bırakırım' diyen İrem Derici'ye para yağdı

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Instagram yayını 'Mücbir Sebepler'de önceki akşam İrem Derici’nin “10 milyon liram olsa müziği bırakırım” sözleri hatırlatıldı. Yayına bağlanan İrem Derici, “Valla bırakırım. Hatta IBAN vereyim, o parayı yollasınlar müziği bırakayım” diyerek, hesap numarasını verdi.

"BU KADAR MI YÜK OLDUM?"

Ünlü şarkıcı, yayını izleyenlerin hesabına para göndermeye başlaması üzerine yaşadığı şaşkınlığı, “Telefonum kilitlendi, para yağıyor. Bu kadar mı yük oldum?” sözleriyle dile getirdi.

5ecf66595542821758380a03

Daha sonra şaka yaptığını belirten İrem Derici, hesabına gelen paraları sokak hayvanları yararına bağışlayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali ile tartışma yaşayan İrem Derici, ikili hakkında koruma kararı çıkarttı. Bu karara göre ünlü sunucular, iki ay süreyle şarkıcı hakkında yorumda bulunamayacak.

Son Güncelleme: 03.06.2020 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15