56'lık Hülya, sporcu sütyeniyle ayna karşısında poz verdi

Son zamanlarda sık aralarla paylaştığı selfielerle kendisini hatırlatan Hülya Avşar, bu defa da spor yaparken çektiği bir kare ile takipçilerinin karşısına çıktı. 56'lık Hülya, sporcu sütyeniyle ayna karşısında çekildiği pozu takipçileriyle paylaştı.

31 Mayıs 2020 Pazar 09:11
56'lık Hülya, sporcu sütyeniyle ayna karşısında poz verdi

Kendi adını taşıyan bir tenis turnuvası düzenleyen ve sporu hayatının merkezine koyan Hülya Avşar, karantina günlerinde de sporunu eksik etmedi.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve özellikle son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla kendisini hatırlatan Avşar, bu defa da evinde yaptığı spor faaliyeti sırasında çektiği bir selfie ile sevenlerini heyecanlandırdı.

56'lık Hülya, sporcu sütyeniyle ayna karşısında poz verdi

YAKLAŞIK 50 BİN BEĞENİ ALDI

Yoruma kapalı olarak paylaştığı selfiesi ile kısa sürede 50 bine yakın beğeni alan Hülya Avşar böylelikle evinde olmasına rağmen sporunu aksatmadığını göstermiş oldu.

Son Güncelleme: 03.06.2020 10:57
Anahtar Kelimeler:
SporHülya AvşarTenis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15