Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ve Survivor Berkan'ın sevgilisi Lale Onuk'un pozları olay oldu

Eski Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk ve Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kanka oldu. İkilinin pozlarını Survivor Berkan paylaşınca beğeni topladı.

25 Eylül 2021 Cumartesi 09:52
Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ve Survivor Berkan'ın sevgilisi Lale Onuk'un pozları olay oldu

Survivor Berkan Karabulut ve sevgilisi Lale Onuk'un paylaşımları zaman zaman dikkat çekiyor. İkilini son olarak yakın arkadaşları Cemal Can ile birlikte Acun Ilıcalı'nın uçağında kendilerine yer buldu.

Eski Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk ve Acun Ilıcalı'nın sevgisi Ayça Çağla Altunkaya kanka oldu. İkilinin pozlarını Survivor Berkan paylaşınca hayranlarından beğeni topladı.

1

Acun Ilıcalı da birlikte bir selfie'yi paylaşarak dikkat çekti. Berkan Karabulut paylaşımında "Anlık planların hastasıyız" dedi. Ekip hep birlikte Antalya'ya bir Dj performansını dinleyemeye gitti.

ğığığığ

Onuk ve Altunkaya'nın yakınlığı ve gece boyunca birlikte dans etmesi gözlerden kaçmadı.

vcv

ACUN ILICALI ÇOK MUTLU

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda ilişkisi hakkında "Beni mutlu ediyor. sağ olsun. Düşünceli, nazik ve çok zeki de buluyorum bu arada. Aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum. Herkesle çok yüksek iletişim kurabilen birisi de değilim. Onun tatlı dilli ve değişken muhabbetlere açık olması ve kendini geliştirmesi çok mutlu ediyor beni.”

Son Güncelleme: 25.09.2021 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15