Ajda Pekkan'ın ultra lüks villasına Galatasaray'ın yıldızı Icardi talip oldu

Hem Galatasaray'daki başarılı oyunculuğu hem de Wanda Nara ile özel hayatıyla gündemden düşmeyen Icardi, Ajda Pekkan'ın yıllardır satılamayan lüks villasını istiyor. Zekeriyaköy'deki lüks villanın fiyatını 75 milyon liraya kadar düşüren Pekkan ve Icardi arasında görüşmeler sürüyor.

07 Kasım 2022 Pazartesi 09:04
Ajda Pekkan'ın ultra lüks villasına Galatasaray'ın yıldızı Icardi talip oldu

Geçtiğimiz hafta kalça kemiğini kırarak sevenlerini korkutan Ajda Pekkan 2 seneye yakın süredir 1.5 dönüm üzerine kurulu olan 6 odası, 2 salonu ve 3 banyosu bulunan lüks villası için alıcı arıyor.

LÜKS VİLLADA YOK YOK!

75 milyon TL istenen villada 24 saat güvenlik, 950 metrekare kullanım alanı ve özel havuz da mevcut. Bu lüks havuza Galatasaray'ın çok konuşulan ismi Icardi talip oldu.

Ekran Alıntısı

Seksi pozlarıyla gündemden düşmeyen karısı Wanda Nara ile yaşadığı sorunlarla da gündemde olan Icardi, Takvim'de yer alan habere göre bu lüks villayı istiyor.

fgfg

İddialara göre evin satışıyla ilgili görüşmeler devam ediyormuş.

Son Güncelleme: 10.11.2022 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15