Alkolün dozunu kaçıran Nicolas Cage restorandan atıldı

Geçtiğimiz şubat ayında kendisinden 29 yaş küçük Riko Shibata ile evlenen Nicolas Cage, Las Vegas’ta gittiği bir mekanda sarhoş olup olay çıkardığı için atıldı.

25 Eylül 2021 Cumartesi 10:22
Alkolün dozunu kaçıran Nicolas Cage restorandan atıldı

Dünyaca ünlü oyuncu Nicolas Cage, Las Vegas’ta gittiği bir restorandan atıldı. Restorana leopar desenli pijaması ve çıplak ayak giden aktörün, aşırı derecede alkollü olduğu gözlemlendi.

13372906-728xauto

57 yaşındaki aktör, önce restoran çalışanları tarafından uyarıldı. Uyarılara aldırış etmeyen oyuncu sonrasında ise restorandan atıldı. İddialara göre; çalışanlar Nicolas Cage’i tanımadığı ve evsiz biri olduğu için o şekilde dışarı attı.

b

Nicolas Cage, geçtiğimiz haftalarda da benzer bir olayla gündeme gelmişti. Wild At Heart, Moonstruck ve National Treasure gibi filmlerde boy gösteren ünlü aktör, geçtiğimiz şubat ayında beşinci kez nikah masasına oturarak, kendisinden 29 yaş küçük Riko Shibata ile evlenmişti.

Son Güncelleme: 25.09.2021 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15