Amazon Prime Video'nun ilk yerli orijinal filmi Rüyanda Görürsün'ün yayın tarihi açıklandı

Burcu Özberk ile Murat Boz'un başrolünde yer aldığı, Amazon Prime Video'nun yerli ilk orijinal filmi Rüyanda Görürsün, 3 Şubat'tan itibaren seyirciyle buluşacak.

13 Ocak 2023 Cuma 12:40
Amazon Prime Video'nun ilk yerli orijinal filmi Rüyanda Görürsün'ün yayın tarihi açıklandı

Eylül 2020'de Türkiye pazarına giren Amazon Prime Video, yerli ilk oriijnalini açıkladı. Burcu Özberk'in başrolü Murat Boz ile paylaştığı Rüyanda Görürsün, 3 Şubat'tan itibaren platformda seyirciyle buluşacak. Böylelikle Türkiye'de yerli içerik üreten dijital platform sayısı, 11'e yükselecek.

Box Office Türkiye'ye göre, Rüyanda Görürsün filminin yönetmen koltuğunda Cemal Alpan oturuyor. Umut Açıkalın'ın kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Şerif ErolDevrim YakutFeridun DüzağaçEkin Mert Daymaz ve Uğur Uzunel de yer alıyor.

Rüyanda Görürsün'ün konusu ise şöyle:

Film, aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin'i bir rüyada buluşturuyor. Güce, başarıya ve lüks yaşama değer veren iş insanı Engin, hayatta her istediğini elde ederken orta sınıf bir ailenin kızı olan naif, hayalperest ve güçlü Pelin, onu olduğu gibi kabul edecek beyaz atlı prensini beklemesi gerektiğine inanıyor. İkilinin yolları bir partide kesişiyor ve ne olduğunu hatırlamadıkları gecenin sonunda kendilerini iki yıldır evli oldukları bir rüyada buluyorlar. Önceleri birbirine tahammül edemeyen Pelin ve Engin, bu kabustan uyanmak için türlü yollar denerken, yaşadıklarının etkisiyle giderek birbirine bağlanıyor. Tam kabusları aile oldukları ve sonsuza dek sürmesini istedikleri bir rüyaya dönüşecekken eski hayatlarında, birbirlerinden uzak iki aşık olarak uyanıyorlar. Artık aşklarını rüya gibi bir hikayeye dönüştürme yolunda kaderleri kendi ellerinde.

Son Güncelleme: 13.01.2023 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15