Atatürk dizisinde Atatürk'ün çocukluğunu kim oynadı?

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu Atatürk dizisinin ilk tanıtımı rekor bir izlenmeye ulaştı. Dizide Atatürk rolündeki İynemli'nin çocukluğunu kimin oynadığı merak konusu oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukluğunu 2014 doğumlu olan ve ilk oyunculuk deneyimini “Yaralı Kuşlar” dizisinde yaşayan Emre Mete Sönmez canlandırıyor.

04 Kasım 2022 Cuma 10:30
Atatürk dizisinde Atatürk'ün çocukluğunu kim oynadı?

Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği Lanistar Medya imzalı dizinin 29 Ekim’de yayınlanan ilk teaser’ı büyük merak uyandırmıştı. Sosyal medyada toplam 15 milyon kez izlenme rakamına ulaşan tanıtımda Atatürk’e hayat veren ülkemizin en başarılı oyuncularından Aras Bulut İynemli’nin yüzü de ilk kez görünmüştü.

Disney Plus'ın Aras Bulut İynemli'li Atatürk dizisinin ilk tanıtımı rekor bir izlenmeye ulaştı.

6 bölümden oluşan dizinin çekimleri kasım sonunda bitiyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Atatürk” dizisi ekibi, son olarak Makedonya çekimlerini tamamlayıp İstanbul’a döndü.

hju

Dizi ulu önderimiz Atatürk’ün çocukluk yıllarından başlıyor ve Samsun’a çıkma kararına kadar geçen dönemi etkileyici bir dille ele alınıyor.

29 Ekim 2023’te seyirciyle buluşması planlanan dizide Mustafa Kemal’in çocukluğunu 2014 doğumlu olan ve ilk oyunculuk deneyimini “Yaralı Kuşlar” dizisinde yaşayan Emre Mete Sönmez canlandırıyor.

Son Güncelleme: 04.11.2022 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15