Athena Gökhan, İstanbul seçimi öncesi dua etti!

Sosyal medya hesabından yaptığı siyasi paylaşımlarla çok konuşulan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, yaklaşan İstanbul seçimi öncesi dua etti.

19 Haziran 2019 Çarşamba 14:22
Athena Gökhan, İstanbul seçimi öncesi dua etti!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve siyasi gündeme dair yaptığı tespitlerle öne çıkan şarkıcı Gökhan Özoğuz, Twitter hesabı üzerinden 'yönetici' duası paylaştı.

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği 'O Ses Türkiye'nin jüri koltuğundan kalktıktan sonra yeniden müzik kariyerine dönen Gökhan Özoğuz, bir yandan da siyasi gündeme dair yorumları ve tespitleriyle kendisinden söz ettiriyor.

Siyasi tavrını net bir şekilde ortaya koyan Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımda yaklaşan İstanbul Belediyesi seçimleri öncesi dua etti.

gokhan-ozoguz-istanbul-secimleri-oncesi-dua-etti-12158883_9183_m

Özoğuz, paylaşımında, "Allahım; HER ZAMAN Ülkemizin başında parti gözetmeksizin geleneklerine, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, ülkesinin ilerlemesini ve gelişmesini düstur edinmiş, özverili, dürüst, ileri görüşlü, hakkaniyetli, eşitlikçi, kucaklayıcı şeffaf yönetici"LER" olmasını nasib eyle Amin" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15