Avatar 2 (Avatar: Suyun Yolu) fragmanı kısa sürede milyonlarca defa görüntülendi

Yönetmen James Cameron’ın merakla beklenen Avatar 2 (Avatar: Suyun Yolu) filminin uzun fragmanı yayınlandı. 2009 yılında yayınlanan Avatar filmi dünya çapında büyük ses getirmiş ve gişe hasılatı kırmıştı. Aralık ayında tüm dünyada seyirciyle buluşacak olan Avatar 2'de ilk filmden 10 yıl sonra yaşananlar konu alınacak. Filmin fragmanında görüntüleri ise izleyenleri büyüledi.

03 Kasım 2022 Perşembe 09:30
Avatar 2 (Avatar: Suyun Yolu) fragmanı kısa sürede milyonlarca defa görüntülendi

2009 yılında çıkış yapan Avatar'ın yeniden dünyamıza dönüşünü sağlayacak ikinci filmden gelen 2 dakika 28 saniyelik fragman izleyenlere görsel şölen yaşatı. Gişe rekorları kıran, tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi Avatar, 13 yıllık aranın ardından yeniden beyaz perdede olacak.

avatar 2 suyun yolu 3

SÜRESİ 3 SAAT 10 DAKİKA OLACAK

20th Century Studios, fragmanın yayınlandığını duyurdu. 16 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak olan filmin süresinin 3 saat 10 dakika civarında olduğu açıklanmıştı.

avatar 2 suyun yolu

Avatar: The Way of Water, ilk filmden neredeyse 10 yıl sonrasını konu alacak, Jake, Neytiri ve çocuklarından oluşan Sully ailesinin hikâyesine odaklanacak. Filmin yönetmen ve yapımcı koltuğunda James Cameron oturacak.

Son Güncelleme: 10.11.2022 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15