Bay Yanlış’taki Özgür’ün evi Linet'in çıktı!

Başrolünde Can Yaman ve Özge Gürel'in olduğu Bay Yanlış dizisi sık sık gündem oluyor. Dizide Can Yaman'ın hayat verdiği Özgür'ün oturduğu evin neresi olduğu merak konusu olmuştu. Bay Yanlış Özgür'ün oturduğu ev ünlü şarkıcı Linet’in çıktı.

11 Temmuz 2020 Cumartesi 10:37
Bay Yanlış’taki Özgür’ün evi Linet'in çıktı!

FOX TV'nin başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in yer aldığı yeni yaz dizisi Bay Yanlış yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başladı. Senaryosu ve oyuncularıyla kısa sürede dikkat çeken dizide en çok merak edilen ise terasında havuz bulunan ev oldu.

Dizinin senaryosu, oyuncu kadrosu kadar başrol karakterlerden olan Özgür'ün (Can Yaman) oturduğu ev merak ediliyordu. Bay Yanlış dizisindeki evin gerçek sahibi ise sanat dünyasından, güçlü sesi ile tanınan Linet çıktı.
bay-yanlış-dizisi-özgür-atasoy-evi-nerede

Şarkıcı Linet geçtiğimiz yıl Ataşehir’den aldığı lüks rezidanstaki dairesini Can Yaman ile Özge Gürel'in başrollerini oynadığı Bay Yanlış dizisine kiralamıştı.

Linet'in 1 millyon 250 bin dolara aldığı dairesini aylık 30 bin TL'ye kiraladığı öğrenildi.

Linet'in dubleks evi süper lüks sitenin 17. ve 18. katında yer alırken terastan Adalar ve Kadıköy Yakası manzarası ayaklar altına seriliyor.
Bay-Yanlis-Ozgurun-evi-manzarasi

Aynı zamanda terasta yüzme havuzu da bulunuyor.

Son Güncelleme: 11.07.2020 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15