Birce Akalay'dan setten ilk paylaşım

Birce Akalay, Babil dizisinden sonra Netflix yapımı Kuş Uçuş dizisinde hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizide Birce Akalay, Kuş Uçuşu dizisinin setinden ilk fotoğrafı paylaştı.

04 Mayıs 2021 Salı 09:27
Birce Akalay'dan setten ilk paylaşım

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ikilisi Siyah Beyaz Aşk dizisinden sonra Netflix yapımı Kuş Uçuşu dizisinde birlikte kamera karşısına geçti.

Kuşu Uçuşu dizisinin çekimleri bir süre önce başladı. Bu kez Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, dizide eski sevgili olan ve aynı televizyon kanalında çalışan iki kişiyi oynuyorlar.

Dizide ayrıca Miray Daner, İrem Sak ve Defne Kayalar da rol alıyor. Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı Kuş Uçuşu dizisinin yönetmeni ise Deniz Yorulmazer.

BİRCE AKALAY, SETTEN PAYLAŞTI

Ay Yapım imzalı dizide X ve Z kuşağı arasındaki çatışmalar anlatılıyor. Birce Akalay, dizinin setinden geçtiğimiz günlerde aşağıdaki paylaşımı yaptı.

birceakalay

Setteki karavanında sahne sırasının gelmesini bekleyen oyuncu, İngilizce olarak “Büyükannemin elleri” notunu düştüğü aşağıdaki pozunu paylaştı…

Son Güncelleme: 04.05.2021 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15