Birce Akalay'ı sinirlendiren soru: "Her aldığım ödül benim için çok değerli"

Kuş Uçuşu dizisindeki performansıyla uzun süre gündemde kalan Birce Akalay, İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen törende "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü aldı. Akalay "Daha önce aldığınız ödüller sizin için samimi değil miydi?" sorusuna sinirlendi.

19 Aralık 2022 Pazartesi 09:29
Birce Akalay'ı sinirlendiren soru: "Her aldığım ödül benim için çok değerli"

İbrahim Çelikkol ile paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Birce Akalay, İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından 'En İyi Sosyal Medya Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Birce Akalay, ödül aldıktan sonra kamera karşısında geçti. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan oyuncu, duyduğu bir soruya sinirlenerek tepki gösterdi.

daha-once-aldiginiz-oduller-sizin-icin-samimi-15503244_8612_m

Basın mensuplarıyla konuşan Akalay, "Birce Hanım bugün burada almış olduğunuz ödülün sizin için çok önemli olduğunu söylüyorsunuz. Daha önce aldığınız ödüller sizin için samimi değil miydi?" sorusu üzerine sinirlendi. Tepki göstererek cevap veren Birce Akalay "Böyle kötü anlamlar çıkarmayın üniversite öğrencilerinden aldığım bir ödül. Samimiyetsiz miydi diye sorular sormayın. Çok çirkin oluyor. Her aldığım ödül benim için çok değerli öyle yorumlayın" şeklinde konuştu. (SnobMagazin)

Son Güncelleme: 19.12.2022 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15