Birol Güven imzalı 'Mükemmel Eşleşme' erken final yapacak

TRT’nin Birol Güven imzalı projesi Mükemmel Eşleşme reytinglere yenildi. Kusursuz Kiracı'dan sonra Mükemmel Eşleşme dizisi de 13. bölümde final kararı aldı. Dizi için "Seksenler'i aratmayacak" yorumları yapılıyordu.

04 Ekim 2022 Salı 09:13
Birol Güven imzalı 'Mükemmel Eşleşme' erken final yapacak

Final yapan dizi projelerine bir yenisi daha eklendi. Kusursuz Kiracı dizisinin geçen hafta ekrana veda etmesine karar verilmişti. Bugün bir final haberi daha geldi.

TRT’nin Birol Güven imzalı projesi Mükemmel Eşleşme de bitiyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Birol Güven ekibe dizinin 13. bölümde final yapacağını duyurdu. Emre Kavuk’un yönettiği dizide Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral oynuyordu.

Dizinin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık ve Zeynep Sever Demirel'in başrollerinde olduğu Seksenler'in yerine geleceği ve onun kadar etkili olacağını düşünülüyordu.

Son Güncelleme: 04.10.2022 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15