Bizimkiler'in usta yönetmeni Yalçın Yelence'den üzücü haber

Yönetmen Yalçın Yelence'nin tedavi gördüğü hastanede beyninde pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alındığı ve uyutulduğu öğrenildi.

04 Ocak 2023 Çarşamba 12:20
Bizimkiler'in usta yönetmeni Yalçın Yelence'den üzücü haber

Yönetmen Yalçın Yelence'nin tedavi gördüğü hastanede beyninde pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alındığı ve uyutulduğu öğrenildi.

Türk televizyonunun en uzun soluklu dizilerinden 'Bizimkiler'in usta yönetmeni Yalçın Yelence'den üzücü haber geldi.

Medyaradar'ın haberine göre; 15 yıl boyunca yayınlanan, Bizimkiler dizisinin 458 bölümünün 454'ünü yöneten ve dizinin en önemli mimarlarından olan usta yönetmen Yalçın Yelence'nin İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde tedavi görürken beyninde pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alındığı ve uyutulduğu öğrenildi.

Daha önceden de ayaklarında yaşadığı sıkıntı nedeniyle bir süredir yürüme güçlüğü çeken Yelence'nin durumunun kritik olduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 04.01.2023 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15