Camdaki Kız'ın Hayri'si sonunda görüldü! İşte Cihangir Ceyhan'ın dizi imajı

Başrolünde Burcu Biricik'in olduğu 'Camdaki Kız'ın merakla beklenen 12'nci bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Dizinin gizemli karakteri Hayri'nin ise kim olduğu ortaya çıktı.

21 Eylül 2021 Salı 09:18
Camdaki Kız'ın Hayri'si sonunda görüldü! İşte Cihangir Ceyhan'ın dizi imajı

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Tamer Levent, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerfi Erol, Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Camdaki Kız dizisi, 12'nci bölümüyle 23 Eylül Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Yeni bölümde; Feride, Cana ve Sedat'ı yan yana yakarlarken; evdeki bir hadiseye kızan Rafet Koroğlu esip gürlüyor. Tabi Rafet Bey'in öfkesinden Nalan hatta Muzo bile nasibin alıyor.

Buna daha fazla dayanamayan Gülcihan ise; "Rafet. Eğer bu koskoca evde yalnız ölmek istemiyorsan benim çocuklarımdan uzak duracaksın" diyerek ilk kez dişlerini gösteriyor.Yaşadıklarını kaldıramayan Rafet Koroğlu ise otelde fenalaşırken; yardımına geçtiğimiz haftalarda da Nalan'a Cana'nın hediye ettiği bilekliği bulan Hayri yetişiyor.

61496bfa86b24721e4d30bc2

CİHANGİR CEYHAN, 'CAMDAKİ KIZ'DA

Böylece sezon finalinden bu yana sürekli yaka kartını ve ellerini gördüğümüz Nalan'ın büyük aşkı olacak Hayri ortaya çıkıyor. Dizide Hayri karakterine genç oyuncu Cihangir Ceyhan hayat verecek.

Son Güncelleme: 21.09.2021 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15