Can Yaman'a İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'dan sürpriz hediye

Reklam filmi ve dizi çekimleri için İtalya'ya giden Can Yaman ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başlamıştı. Evlilik hazırlığı yaptıkları konuşulan ikiliden Leotta, sevgilisi Yaman’a şaşıracağı bir hediye aldı.

19 Şubat 2021 Cuma 09:00
Can Yaman'a İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'dan sürpriz hediye

İtalyan spiker ve sunucu Diletta Leotta ile aşk yaşayan Can Yaman, evlilik yolunda da ilk adımını atarak sevgilisine evlilik teklifi etti. Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." yazılı İtalyanca sözleri Roma semalarında uçurttu.

İTALYAN SEVGİLİDEN SÜRPRİZ HEDİYE

Bu yıldırım evlilik teklifinin ardından Diletta Leotta, bir sürpriz yaparak Can Yaman'a at hediye etti. Aldığı hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen oyuncu o anları sosyal medya sayfasından paylaşarak "Şimdiye kadar aldığım en güzel hediye..." ifadelerini kullandı.

CANYAMANHedşye

HIRSIZLIK ŞOKU YAŞAMIŞLARDI

Sosyal medya hesaplarından şu sıralar sık sık fotoğraflarını yayınlayan Can Yaman ve Diletta Leotta geçtiğimiz günlerde hırsızlık şoku yaşamıştı. Güzel spikerin Instagram'daki paylaşımlarını takip eden bir çete, Leotta'nın evine girerek soygun yapmıştı.

Son Güncelleme: 19.02.2021 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15